Vraag een demo aan

Urenregistratie

Werknemers kunnen in PIM hun gewerkte uren invoeren. Eenvoudig via de pc of via de App.  met daarbij extra info als pauzes en opmerkingen. 

Urenregistratie aanmaken

Bij het maken van de urenregistratie worden alvast de begin- en eindtijden volgens het werknemersrooster  getoond. Handig wanneer je volgens rooster ook hebt gewerkt. Je hoeft dan alleen nog op te geven wanneer er van het rooster is afgeweken.

Urenregistratie
Urenregistratie

Onderbrekingen toevoegen

Ook kan de werknemer in de urenregistratie doorgeven of er pauze is genomen en evt. opmerkingen toevoegen. Bij opmerkingen kan bijvoorbeeld vermeldt worden om welke dienst, afdeling, klant of code de uren gaan. Ook is het mogelijk om meerdere uren per dag door te geven wanneer iemand voor bijv. meerdere afdelingen of klanten werkt. 

Goedkeuring van de uren

De uren kunnen als concept tussentijds worden opgeslagen en waarna het compleet is worden ingediend voor goedkeuring bij de leidinggevende.

Urenregistratie
Urenregistratie

Overzichtelijk voor werknemer en leidinggevende

In een overzicht ziet de werknemer dan zijn urenregistraties met daarbij een opsplitsing in Concept, Ingediend, Goedgekeurd en Afgewezen urenregistraties. En omdat alle urenregistraties in PIM staan heeft u in een oogopslag het overzicht en kunt u dat ook exporteren naar Excel. U kunt overzichten maken per werknemer, per afdeling, per leidinggevende, per periode, etc.

Wil jij PIM ook als jouw persoonlijk HR Assistent?