Vraag een demo aan

Functionaliteiten

PIM helpt je in het managen van je personeelszaken, jouw persoonlijke HR-assistent

PIM werkt voor jou

Met PIM kun je snel en eenvoudig automatiseren, signaleren en rapporteren en dát in een leuke en persoonlijke online werkomgeving. Maak je organisatie klaar voor de toekomst en zet PIM in voor al je personeels- en salarisadministratie!

PIM

Digitaal personeelsdossier

Alle personeelsgegevens zijn veilig digitaal opgeslagen bij PIM. Zowel de werkgever als de werknemer kunnen het dossier zelf aanvullen, dit scheelt veel (extra) HR-werkzaamheden. PIM helpt je wanneer er nog gegevens in een personeelsdossier missen en met een rechtenstructuur is de toegang tot de gegevens afgeschermd per functie.

PIM Salaris

Verlofregistratie

Met PIM kunnen medewerkers zelf hun verlofverzoek indienen. De leidinggevende ontvangt een melding en kan het verlof goedkeuren. Per medewerker wordt het verlofsaldo direct bijgewerkt en u heeft het overzicht wie wanneer vrij is en wat de verlofsaldi van uw medewerkers zijn.

PIM

Verzuimregistratie

Met PIM wordt ziekmelden eenvoudig geregistreerd en kunt u snel en effectief begeleiden tijdens het ziekteverzuim. U kiest er zelf voor of werknemers zich in PIM ziek mogen melden of dat ze dit bij hun leidinggevende mogen doen. Leidinggevende en HR krijgen op tijd de juiste signaleringen en taken voor begeleiding gebaseerd op de Wet verbetering poortwachter. Met de gegevens in PIM heeft een interne of externe verzuimregisseur een compleet verzuimdossier met alle stappen.

PIM

Declaraties

Een werknemer kan een declaraties indienen met het juiste bonnetjes erbij. De leidinggevende controleert en keurt goed en de declaraties worden in één overzicht aangeboden aan de salarisadministratie. En alle bonnetjes blijven bewaard met de bijbehorende indiener en goedkeurder.

PIM

Arbeidsovereenkomsten

Het aanmaken van arbeidsovereenkomsten bewerkelijk? Met PIM maak je één keer een standaard aan en daarna kun je met een druk op de knop per medewerker contracten maken, gevuld met alle relevante gegevens. Op alle arbeidsovereenkomsten zitten uitgebreide goedkeuringsprocessen en rapportages.

PIM

PIM HR App

Download in de App store van Apple de PIM App voor iPad of iPhoneDownload in de Google Play de PIM App

Met de PIM HR app kunnen uw werknemers op een mobiel apparaat alle gangbare taken uitvoeren waar ze maar willen. Van het inzien van hun verlof, het indienen van bonnetjes met een declaratie tot het goedkeuren van hun gegevens.

PIM

PIM Salaris

PIM is al uw digitale HR-assistent, hoe mooi zou het zijn wanneer hij u ook helpt met de salarisadministratie? Met alle gegevens die er al in PIM staan kunt u met een paar kleine handelingen de salarisgegevens naar PIM sturen en PIM verzorgt de complete salarisadministratie. Van het maken van loonstroken en betaalbestanden tot het indienen van je loonaangiftes.

PIM

Rapportages

Nu dat je met PIM alle HR-gegevens hebt gedigitaliseerd is het natuurlijk ook erg handig om daar allerlei rapporten van te kunnen maken. Gebruik voorbeeld rapporten of maak eigen rapporten en verkrijg daarmee inzicht in je personeelszaken.

PIM

Bedrijfsmiddelen

Verouderde sleutellijsten? Nog telefoons op naam van mensen uit dienst? Niet meer weten welke bedrijfskleding in welke maten er nog is? Dit is opgelost met PIM. Leg per medewerker vast welke bedrijfsmiddelen er zijn uitgegeven en laat PIM je informeren wat er nog moet worden ingeleverd. Je kunt medewerkers voor het gebruik standaarddocumenten laten tekenen en detailgegevens per bedrijfsmiddel vastleggen.

PIM

Signaleringen

PIM is uw HR-assistent en helpt u met signaleringen op uw standaard HR-taken. Wat te doen bij einde proeftijd of een aflopende arbeidsovereenkomst, goedkeuringen op openstaande declaraties en verlofverzoeken, activiteiten bij het in- en uit dienst gaan van werknemers, begeleiding van zieke werknemers, etc. PIM informeert u met handige taken of e-mails. Zo blijft u het overzocht houden tijdens uw drukke werkzaamheden. Ook kunt u zelf eigen signaleringen toevoegen die voor uw bedrijf specifiek zijn, zoals bijv. Jubilea of voortgangs- en evaluatiegesprekken.

PIM

Loonstroken

Je hoeft voortaan niet meer de loonstroken apart te mailen. Met het personeelsnummer kun je nu eenvoudig in één handeling alle loonstroken uploaden in PIM en deze zijn dan voor de werknemers terug te vinden in hun PIM. Handig alles bij elkaar.

PIM

Huisstijl

Maak PIM onderdeel van je bedrijf door je eigen bedrijfslogo en huiskleur toe te voegen

PIM

HR administratie voor uw holding

Heeft u meerdere bedrijven, dan kunt u toch al uw werknemers op dezelfde manier helpen met hun HR-werkzaamheden. PIM heeft hiervoor de optie Dochterondernemingen. U kunt per bedrijf verschillende arbeidsovereenkomsten en rapportages maken, en toch alles in één overzicht hebben.

Urenregistratie

In PIM, en dus ook via de app, kunnen werknemers hun gewerkte uren invoeren met daarbij extra info als pauzes en opmerkingen. Standaard wordt het rooster gebruikt, maar hier kun je ook van afwijken. Deze uren kunnen daarna worden ingediend voor goedkeuring bij leidinggevende en gerapporteerd. 

Digitaal ondertekenen

Met alle gebruikers van PIM kun je samen documenten digitaal ondertekenen. Het uitprinten, handtekening zetten en dan weer uploaden zijn niet meer nodig.

PIM HR Assistent werkt snel, overzichtelijk en intuitief.

Maak je HR processen niet alleen leuker maar hou ook tijd over door efficient je processen op elkaar af te stemmen met PIM.

Begin direct met het op orde brengen van je HR processen.

Probeer gratis of vraag een demo aan van één van onze medewerkers