Vraag een demo aan

Simpel & overzichtelijke prijzen

Probeer PIM nu één maand gratis en ontdek de voordelen voor jou.
Niet tevreden? Je kunt je proefperiode kosteloos annuleren!

PIM

€ 5,50

Per werknemer per maand

PIM Salaris

€4,00

Per loonstrook, alleen i.c.m. PIM

Overzicht van functionaliteiten

Functionaliteit

PIM

PIM + PIM Salaris

Contractmanagement
Digitaal personeelsdossier
Verlof- & verzuimregistraties
Declaraties
Rapportages aanmaken
Loonstroken in PIM
Betaalstaten & -batches
Loonjournaalposten
Unlimited team history
Loonaangiftes
Rapportages

Beginnen met PIM

Heb je nog vragen aan PIM?

Lees hieronder de meest gestelde vragen over onze HR oplossing. Je kan natuurlijk ook contact opnemen tijdens kantooruren met één van onze medewerkers.

Veel gestelde vragen

Jazeker! U kunt ervoor kiezen om eerst de proefperiode PIM te gebruiken en dan op een later moment te beginnen met PIM voor het gehele bedrijf te gebruiken. Neem daarvoor contact op met PIM helpdesk en wij bewaren de in de proefperiode ingevoerde data tot het moment dat u PIM wilt gaan gebruiken.
Ja, de werknemer gegevens kunnen worden ingevoerd via een Excel-document. Vanaf PIM-versie 1-10-2023 kunt u dit zelf, wilt u hier eerder gebruik van maken, dan zullen wij deze gegevens voor u inlezen in PIM.
Ja, ons Development team is voortdurend bezig met de ontwikkeling van PIM. Iedere 4 maanden leveren wij weer nieuwe functionaliteiten op. Momenteel wordt er bijvoorbeeld alweer hard gewerkt aan uitgebreidere digitale ondertekening, urenregistratie, functionaliteiten via de App en de PIM Capaciteitsagenda.
In principe is PIM te gebruiken door iedereen. Wij hebben echter PIM ontwikkelt voor bedrijven in het MKB (tot 100+ medewerkers) die wel hun HR-werkzaamheden professioneel willen verzorgen, maar daarbij ook veel andere zaken moeten regelen. PIM zorgt ervoor dat werknemers veel activiteiten zelf kunnen doen, dat leidinggevende op tijd worden geïnformeerd en dat alle standaard HR-processen zijn geregeld. Zodat u verder kunt met ondernemen.