Tijdelijk voor € 5,50 per werknemer per maand! (actie geldig tot 1 maart 2024) Klik hier voor meer informatie

Vraag een demo aan

HR software voor je bedrijf. Eenvoudig, online & compleet

Efficiënte HR software op maat voor het MKB. Beheer al uw HR-processen in één geïntegreerd HR systeem, specifiek ontworpen voor ondernemers en hun teams!

Een gebruiksvriendelijk HR Systeem dat je helpt met het beheren van je belangrijkst bezit.

Ontdek de toekomst van Human Resources met onze geavanceerde HR software. Vereenvoudig en optimaliseer je HR-processen met onze krachtige MKB bedrijfssoftware tools die speciaal zijn ontwikkeld om je personeelsbeheer naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een klein bedrijf, een snelgroeiende onderneming of een gevestigde organisatie bent, onze HR-software bieden je de tools en inzichten die je nodig hebt om je personeelsbestand effectiever te beheren en je team te laten groeien. Welkom in de wereld van moeiteloos HR-beheer.

Maak kennis met HR software PIM

Digitaal ondertekenen

Met alle gebruikers van PIM kun je samen documenten digitaal ondertekenen. Het uitprinten, handtekening zetten en dan weer uploaden zijn niet meer nodig.

PIM

Verzuimregistratie

Met PIM wordt ziekmelden eenvoudig geregistreerd en kunt u snel en effectief begeleiden tijdens het ziekteverzuim. U kiest er zelf voor of werknemers zich in PIM ziek mogen melden of dat ze dit bij hun leidinggevende mogen doen. Leidinggevende en HR krijgen op tijd de juiste signaleringen en taken voor begeleiding gebaseerd op de Wet verbetering poortwachter. Met de gegevens in PIM heeft een interne of externe verzuimregisseur een compleet verzuimdossier met alle stappen.

Vooruitstrevend en innovatief

Online werkomgeving voor HR personeel en je werknemers

Sterke focus op HR-processen

Alles je processen onder één dak, verlof, verzuim en salaris

Ambitieus in kwaliteit en groei

Gemaakt door professionals in salaris software

Transparant en informeel op gepaste wijze

Eenvoudig alle gegevens inzien en aanpassen

Maak HR administratie leuk met HR software

Waarom je zou moeten kiezen voor PIM

Ik help je met het beheren van jouw grootste kapitaal. Samen kunnen we al je personeels- en salarisadministratie snel en moeiteloos automatiseren, signaleren en rapporteren.

Dit doen we in een moderne online werkomgeving die je tevens naar jouw persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. HR administratie is weer leuk en geeft jou en je collega’s tijd voor écht belangrijke zaken zoals het binden, boeien en ontwikkelen van het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie, je personeel!

Maak HR administratie weer leuk!

Maak een gratis demo account aan en start direct, of vraag geheel vrijblijvend een demo aan door een van onze medewerkers.