Vraag een demo aan

Wat zit er in de nieuwe release van PIM in februari?

Online HR Software

PIM verbetert en ontwikkeld continue om daarmee de kwaliteit en het gebruikersgemak te optimaliseren. Aan de achterkant wordt continue gewerkt aan verbeteringen en eens per vier maanden gaan we daarmee live. Met deze nieuwe functies wordt PIM nog makkelijker in gebruik, en is het eenvoudiger te implementeren.

In deze release, versie 1.3.0

  • Nieuw: Importeren werknemers
  • Nieuw: Activatiedatum & laatste login
  • Nieuw: Meisjesnaam
  • Verbeterd: IBAN verschillende landen
  • Verbeterd: Diverse

Importeren werknemers

Naast het invoeren van de werknemersgegevens via een wizard of door de werknemer zelf laten doen, kun je de personeelsgegevens nu ook met een lijst in PIM importeren. Dit is handig wanneer er meerdere werknemers ingevoerd moeten worden, en je deze gegevens al op een excellijst of in een ander systeem had staan. Tevens kun je nu ook werknemersgegevens in PIM met een lijst bijwerken.

Activatiedatum & laatste login

Op het werknemersdossier zie je nu ook de activatiedatum (het moment dat de werknemer ook toegang tot zijn/haar dossier had) en de datum van de laatste login zodat zichtbaar is wanneer iemand voor het laatst in PIM heeft gekeken.

Meisjesnaam

Naast de achternaam kan nu ook de meisjesnaam apart worden ingevoerd. Daarmee worden deze ook zichtbaar in overzichten en kan er hierop worden gezocht en gefilterd. Tevens is dit handig bij het aanleveren voor gegevens bij de salarisadministratie.

IBAN verschillende landen

PIM was ingericht op Nederlandse IBAN bankrekeningnummers. Met deze release hebben we de IBAN formats van (nagenoeg) alle landen opgenomen.

Diverse

Verwijderen concept Arbeidsovereenkomst. PIM onthield ook de concept arbeidsovereenkomsten en deze konden niet worden verwijderd worden, waardoor er lange lijsten konden ontstaan. Vanaf nu kunt je concepten die je niet wilt bewaren ook verwijderen en kunnen evt. lijsten worden opgeschoond.
Ingangsdatum concept Arbeidsovereenkomst. Vanaf heden wordt ook de ingangsdatum van de nieuwe versie in concept arbeidsovereenkomst getoond.
Dubbele uploads. PIM verwerkte enkele items (bijv. kopie legitimatie) met enige vertraging. Hierdoor leek het alsof de upload niet werd uitgevoerd waardoor er meerdere uploads werden uitgevoerd. Dit is nu verholpen.

 

Wat zit er aan te komen

Binnenkort wordt de PIM App gelanceerd. Op dit moment hebben we een Progressive Web App (PWA). Het streven is dat onze app medio april beschikbaar zal zijn in de App store en Play store.
Wij blijven verder werken aan PIM en de volgende release staat weer gepland voor 15 augustus. Hierin zullen we ons gaan richten op:

  • Feedback van onze gebruikers
  • Rapportages / Dashboarding

Ook nemen we enkele extra wensen die wij in de afgelopen tijd hebben ontvangen mee. Werk jij ook met PIM en heb je nog aanvullende ideeën, geef ze dan dan door aan pim@pimhrassistent.nl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden dat ons HR-platform PIM biedt? Kijk dan eens op www.pimhrassistent.nl of vraag een demo aan.

Je HR processen zijn nog niet eerder zo makkelijk en snel ingericht

Twijfel niet en probeer vandaag nog gratis!